Onze diensten

Van reactief, via kennis en persoonlijke betrokkenheid naar proactief

Daarom kies je voor Groene Cijfers

Groene Cijfers levert een breed palet aan dienstverlening. MKB-ers kunnen bij ons terecht voor hun online administratie, de jaarrekening, inkomsten- en vennootschapsbelasting en het opstellen van een begroting en het implementeren van een maandrapportage. Groene Cijfers gaat verder en helpt jou met het maken van de juiste financiële keuzes als MKB ondernemerscoach en CFO.

Met een online dashboard heb je altijd inzicht in de financiële situatie van je zaak. Groene Cijfers is partner van Exact, Yuki en lid van NOAB. Daarmee zorgen we voor een solide administratie van je bedrijf en je fiscale zaken.

MKB CFO

Administratie

Begroting

Inkomstenbelasting

Power BI

Vennootschaps-belasting

Nieuwe BV

Inkomsten-belasting

Online boekhouden

NOAB-leden zijn verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving, door permanent opleidingen te volgen. Hierdoor is hun advies altijd actueel. Wij zijn zelf ondernemer en spreken de taal van onze klanten. Onze vakkundigheid is gekoppeld aan ondernemerszin en dat betekent dat klanten geen hoge drempels hoeven te nemen. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. We helpen je graag!


Neem contact met ons op

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.